Tørrdrakt - mest for pengene

Sv: Tørrdrakt - mest for pengene

Postby kristensen » 18 May 2012, 22:21

Hej. Mit første indlæg på disse sider. Har du set på Lomo drysuite. Kan kun købes hos producenten, men du får meget for dine penge efter min mening. Dog er der lynlås over skuldre. Prøv at Google Lomo.
Vh Bo
kristensen
 
Posts: 1
Joined: 15 May 2012, 17:22

Re: Sv: Tørrdrakt - mest for pengene

Postby Kvase » 19 May 2012, 09:02

kristensen wrote:Hej. Mit første indlæg på disse sider. Har du set på Lomo drysuite. Kan kun købes hos producenten, men du får meget for dine penge efter min mening. Dog er der lynlås over skuldre. Prøv at Google Lomo.
Vh Bo

:D Velkomen skal du være alle har vi vært ferske her så alt som omfatter padling med mer som kan være til pluss for oss er velkoment også litt utenfor dette også :geek:
Veldig rimelig er de også jeg husker jeg kjøpte noen vinterhansker av dem brukte de 1 vinter tur ligger nå i kjelleren og samler støv.
Men nettbutikken har utrolige priser og masse fargesterke produkter.
Tørdrakt link
http://www.ewetsuits.com/acatalog/uk-we ... logue.html
Dyslektiker
Valley Aquanaut st + Shoreline orginal = Atlantic LV + Perspectiv elvekajakk
Nordkapp LV glasfiber + PH Hammer

http://turliv.no/kajakklenker.html
http://youtu.be/YoB8t0B4jx4
https://www.youtube.com/watch?v=XOwl-bMfIkc
User avatar
Kvase
 
Posts: 4418
Joined: 11 Oct 2009, 20:34
Location: Arendal

Re: Tørrdrakt - mest for pengene

Postby Sven K » 24 May 2012, 14:43

åh nå kommer VARMEN og kleggen og myggen og svetten og flåtten(som vi heldigvis ikke har mye av her).og jeg som er en skikkelig pyse mht "kaldt" vann, er henvist til min eminente sommer drakt..en NRS mariner. jeg har vært nedi kulpen å rulla en times tid med denne. Disse event draktene puster fantastisk bra men de er så tynne at de er utsatt for vanngjennomslag etter endel bruk. Men som sommer drakt er den helt ypperlig, med kun noe netting under. selv om det er over 25 i skyggen her er det ca 14 gr i vannet. derakta er potte tett med "warmneck" av neoprene, dvs en ekstra krage/mansjett uttapå latexen som kan romme en hette me lang warmneck. jeg har sikkert tatt en 50-60 ruller idag og ikke en dråpe har kommet inn. I går tok jeg sikkert borti 100 ruller/scullinger..bottom line en god tørrdrakt som puster bra er vesentlig for komfort.
P&H Baidarka Explorer.
(wilderness Tempest 170rm)
ivalu
king island
User avatar
Sven K
 
Posts: 5824
Joined: 10 Oct 2009, 12:02

Re: Tørrdrakt - mest for pengene

Postby karsten » 22 Jun 2012, 21:55

Ser at ursuit 4 tex mangler skjørt, er dette noe som burde vært med med tanke på lekkasje inn til sittebrønn? ellers ser det ut som en meget ba drakt.
karsten
 
Posts: 8
Joined: 28 Oct 2010, 22:31

Previous

Return to Bekledning

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests