Palm Extreme, rød, strl M/L, herrevest selges

For privatpersoner :-)

Palm Extreme, rød, strl M/L, herrevest selges

Postby kenhj » 26 Feb 2019, 21:58

Herremodell, strl M/L, jeg er 185 høy, veier 90 kg. Vesten er rød. Vesten er brukt en sesong, noen bruksmerker, ingen skader, det er montert skruer til å feste kniv på brystet.

Selges for kr 1800, kjøper betaler frakt.

Send sms til 47608638

Bilder: https://palmequipmenteurope.com/product/extrem-2


Palm Extrem - Herrevest

Palm Extrem er vest med mange praktiske og gjennomtenkte detaljer. Den er velegnet for padling i elv, til tur og ekspedisjoner. Dette er en vinner blant instruktører og turguider. Passformen er god, med «Flexfit». Vesten er produsert i slitesterk Cordura 500D. Den er foret med perforert og drenerende Mesh.

Palm Extrem har åpning foran som lukkes med 3 kraftige spenner, 2 i siden og 1 foran. Vesten er lett å ta på og av. Skulderstoppene og midjebeltet er justerbare. Belte hindrer at vesten sklir opp. Skulderstroppene har en ekstra beskyttelse med gripeflater, som er praktisk når kajakken skal bæres.

Palm Extreme har totalt 5 lommer, 1 stor og 3 små lommer foran og 1 innvendig lomme bak. Den innvendige lommen bak er tilpasset for drikkepose.

Vesten har et midjebelte med en O-ring i metall på ryggen og en spenne med hurtigutløser foran. Et nyttig «verktøy» ved bruk av taueline. Palm Extrem ha refleks foran og bak, som gjør padleren synlig på vannet.

Vesten er EN ISO – 12402-5 og 12402-6 sertifisert. Dette er ISO standarder som spesifiserer krav til sikkerhet og oppdrift.

Les mer om produsenten og produktene, trykk på denne lenken: Palm gear for paddlers
kenhj
 
Posts: 3
Joined: 15 Sep 2016, 20:05

Return to Kjøp og Salg

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests