Page 1 of 1

SOLGT P&H Delphin eller Valley Gemini selges

PostPosted: 04 Jun 2014, 15:56
by AndersRS
Jeg har altfor mange kajakker, så jeg må "rydde i garasjen". Først ut vil jeg redusere flåten fra 2 til 1 stk leke/brottpadlingsbåt, så jeg vil selge en av disse:

- P&H Delphin 155 corelite
Båten er godt brukt og har blitt reparert profesjonelt etter at jeg surfet med baugen inn i fjell. Den ser fremdeles litt skjev ut i fronten, men det påvirker ikke retningsstabiliteten så jeg valgte i samråd med reparatøren å ikke gjøre noe med dette da bruk av varme for å få det til kan svekke plasten. Jeg har padlet den selv og lånt den bort noen ganger etter reparasjonen, ellers har den ligget i fred i garasjen. Det er noe rust på "jekkestroppene". Pedalene er oppgradert til samme metallpedaler som Valley bruker (de originale plastpedalene er håpløse).
Prisantydning: 9000,- (Nypris 15990,-)

- Valley Gemini SP RM
Denne har vært lekebåten min siden høsten 2013 da den tok over etter Delphin. Noen riper under har det selvfølgelig blitt, men den er ellers i topp stand.
Pris: 12000,- (Nypris 14500,-)

Bud mottas på PM

-Anders

Re: P&H Delphin eller Valley Gemini selges

PostPosted: 08 Apr 2015, 16:25
by AndersRS
Jeg har lagt til Geminien i den gamle førsteposten siden jeg nå tenker å selge "en av dem". Har ikke noen bilder her nå, men det kan tas på forespørsel. Delphinen selges uansett ikke usett siden den har vært skadet.

Båtene kan vises på land eller vann i Sandefjord

-Anders

Re: P&H Delphin eller Valley Gemini selges

PostPosted: 31 May 2015, 17:52
by AndersRS
Gemini solgt, beholder Delphin

-Anders